Boudoir nøgen kroppen i design

Boudoir - Nøgen - Kroppen i design - Morgengave

Har du ønsker om fotografering med større album, fotografering andre steder, fotografering en halv eller hel dag, eller har du et forslag til noget helt specielt, hvor du skal bruge vores hjælp til at få idéerne på plads, så er du altid velkommen til at ringe, E-maile eller dukke op i butikken.Du kan også booke en tid til samtale. Så er du sikker på at fotografen er til stede.


Vi vil altid forsøge i samråd med dig at give dig en god pris som passer til din opgave og dit budget. Måske har du en idé om hvor meget du vil bruge på fotograferingen (f.eks. 1000 kr. eller 5000 kr.), så vil vi give dig et fast tilbud ud fra dit beløb.


Du skal være over 18 år til fotografering uden tøj

Morgengave - Boudoir - Nøgen - Kroppen i design


Superdejlige billeder af dig selv eller sammen med din kæreste. Med det rigtige lys og sans for at vælge opstillinger der passer netop til dig, er du sikret smukke, klassiske eller superfrække billeder, alt efter hvad du ønsker dig.

Se her på billederne og få en idé om hvilket tøj du vil have med til fotograferingen.

Sko/støvler med høje hæle, lækkert undertøj, forskellige bukser, trøjer, jakker og frem for alt også smykker. Gerne mange forskellige farver. Hvis du booker en fotografering med ekstra meget tid til fotografering og forberedelse, er der god tid til at snakke tøj og opstillinger, og så må du gerne medbringe en kuffertfuld.

Husk at lækkert sat hår (ikke altid opsat) og god sminke betyder rigtigt meget på dine billeder. Hvis du har langt hår, så vis at du har langt hår.


Morgengave: Har I bestilt bryllupsfotografering hos os får Du 20% rabat på alle priser her på siden.


Polterabend fotografering klik her!